Bestil adgang til Legehjulet

Du mangler kun at udfylde felterne og så er der adgang.

For at få personlig adgang til Legehjulet skal du først bestille et abonnement. Du oprettes som bruger med dit UNI-Login, har du ikke et UNI-Login kan vi oprette et for dig. Herefter har du adgang til VERDENS BEDSTE redskab til arbejdet med trivsel, leg og bevægelse. En digital platform, der både virker på din smartphone, iPad, computer eller på smartboardet. Bestil allerede i dag og få adgang til over 100 lege og aktiviteter. Kategorier med aktiv undervisning, inspiration til ude-leg og hvis du arbejder med de 17 verdensmål har vi også lavet materiale til det. Alle lege og aktiviteter har let forstålige videoforklaring til.

Vi opretter adgang i løbet af 24 timer, fra vi modtager din anmodning. Efterfølgende modtager du en faktura via den oplyste e-mail.  Bemærk, at der er åbnet for adgang ved udsendelse af faktura. Det koster kr. 49,- pr md. at have adgang til Legehjulet.

I mailen, vi sender ud, er der også et link til manualen samt en hurtigt “sådan kommer du i gang” guide.  læs betingelser

Rigtig god fornøjelse med Legehjulet.