Ildsjæle og eksperter på hver deres felt.

I august 2019 fik vi for alvor gang i et spændende samarbejde med A-SPORT. Et samarbejde med fokus på hverdagens udfordringer når det kommer til leg, læring og bevægelse. Projektet hedder ATIB Forum.

Legehjul har indgået et samarbejde med andre ildsjæle og eksperter på hver deres felt, indenfor leg, læring og bevægelse. Tilsammen udgør vi en bred vifte af velafprøvede ideer, der virker i praksis sammen med børn og unge. Under fanen “ATIB Forum” gemmer sig A-Sport, Tigertræning, Yoga i Skolen, ATIB’s idébank og Legehjul. De sidstnævnte, altså ATIB og Legehjul, er begge to online værktøjer, som tilgås nemt med dit UNI-Login.

Med ATIB forum får du alt, hvad der skal til for at implementere leg, læring, motion, bevægelse og arbejdet med trivsel i hverdagen. Få et samlet overblik over de partnere, der sammen med Legehjul, byder på nye koncepter og indspark til bevægelse og aktiv læring. SE MERE HER

Spar penge!

I dag koster et årsabonnement til Legehjul kr. 3.999,- Det samme gør et årsabonnement til ATIB’s idébank. Det vil sige kr. 7.998,- for begge abonnementer. Men med dette samarbejde kan I få adgang til Legehjul + ATIB for kun kr. 4.999,- Altså en besparrelse på kr. 2.999,- (alle priser er plus moms)

Kom i gang allerede nu og spar en masse penge. Send en besked via nedenstående formular.

Image module