Leg på vej – sjov for alle

Leg På Vej er et koncept, der er til at forstå. Det drejer sig om at sætte gang i en masse leg på skoler og i institutioner, på gader og stræder, i parker, på boldbanen til byfesten, i haveforeningen, beboerforeningen osv..

Personaleforeningen Røde Kors:

”Vi havde en herlig og sjov time i Legehjuls selskab. Kim, Manja og Anika sørgede for en masse god stemning og nogle sjove lege, der både samlede os og fik konkurrencegenet op i os. Vi Havde det så sjovt, og kunne sagtens have fortsat et stykke tid endnu. En super god måde at starte et socialt arrangement på”

– Malene Borberg Sarwar / Udviklingskonsulent Røde Kors

 

Leg På Vej startede tilbage i 2015 med vores første lege-event til Herlev Byfest. Siden har det udviklet sig lidt, hvert år. Og i 2018 indgik vi et partnerskab med Dacia Danmark, som betød at vi kunne komme rundt i hele landet, det år, og lege alt det vi havde lært. Hvert år nyder vi at tage rundt og lege med alle de skønne børn og voksne, som vi møder.

Idéen bag Leg På Vej er ret simpel. Når vi går forrest i legen, opstår der magi.

Konceptet:

Vi kommer typisk forbi i et par timer og vi har ALT med. Vores lege set-up er klar – er du?

Sammen sammensætter vi et legende event som passer perfekt til lige netop jer. 3 kamp, 5 kamp, skattejagter, teambuilding, inspiration og genopfriskning af de gode gamle lege, eller “bare” et par timer i legens og trivslens tegn?

Vi garanterer, at I får et par timer med fuld drøn på, sved på panden og latter.

Ønsker I at høre mere om, hvordan I kan få os på besøg, hvad det koster og hvad det kræver – så skriv eller ring.

Vi har blandt andet været på VIG festival, stået for lege underholdningen til Copenhagen Bike Show (2016 + 2017 + 2018). Vi har leget med en masse børn til Dacia Picnic på Egeskov Slot, været forbi Køge Festuge, Herlev Festuge og Mørkhøj Byfest for at nævne et par events, hvor vi har rullet vores legende set-up ud. Vi har tidligere arrangeret Store Legedag på Israels Plads i København. I sommeren 2020 havde Hvidovre Kommune booket os til sommerferie aktivitet, til stor morskab for alle de deltagende børn (og voksne)

Vi kan skalere op og ned alt efter, hvad jeres ønsker er.

Vi glæder os til at høre fra jer