Vi anbefaler og bruger Legehjulet i skolen

Team member

Trine Hove Kristensen

lærer Byskovskolen afd. Asgård i Ringsted
Som lærer i indskolingen bruger jeg meget tid på at styrke fællesskabet og det sociale liv i klassen. Legen er en så central del i dette, og i den forbindelse er jeg flittig bruger af Legehjul. Legehjul er en indbydende app, hvor små filmklip guider børnene gennem legene, hvor regler, roller mm. forklares. Det er meget nemt at gå og overskueligt for børnene. Store klapsalver herfra og vi er glade for at hele kommunen har haft adgang siden 2016
Team member

Thomas Høgsted

lærer og læringsvejleder i Aalborg
Jeg synes Legehjul er en rigtig måde at få ”brainbreaks” ind i sin undervisning på. Når vi har dobbeltlektion f.eks. i matematik er det en god måde, lige at bryde op og bruge hovedet på noget andet. Det skaber samvær, godt humør og eleverne er altid klart til at arbejdere videre bagefter. Man behøver ikke have en masse iPads og til en mindre folkeskoleklasse er det et rigtigt godt redskab for mig.
Team member

Janne Schwaner

skoler, Institutioner og Kultur Ballerup Kommune
”Det er ”legende” let at anbefale LEGEHJUL -­ man kan jo ikke lege for meget. LEGEHJUL er i al sin enkelhed genial, det er nemt at gå til, det er sjovt, og ikke mindst skaber LEGEHJUL fællesskaber. Leg er fuldstændig central for vores udvikling og velbefindende. Så kom bare i gang med at lege!”
Vi har, i Ballerup kommune, været yderst tilfredse med samarbejdet med Legehjul siden vi startede tilbage i 2016
Team member

Thor Storgaard

Leg og bevægelseskonsulent, Gladsaxe Kommune
Legehjul er et meget inspirerende og brugbart værktøj, både som fagperson og som familiefar. Som fagperson er Legehjul en reminder om hvor vigtig legen er og hvor vigtigt det er at huske legens værdier. Derudover er det en god inspiration til nye ideer i arbejdet med børn og bevægelse. Som privatperson har jeg brugt legen i mange sammenhænge med inspiration fra Legehjul, både til fødselsdage på tværs af generationer, til herrearrangementer og selv juleaften har jeg taget lege med ind. Legehjul har ændret mit mindset omkring legen. Så Legehjul er særdeles relevant og brugbart både som fagperson og privatperson.