Privatlivspolitik for brugen af Legehjul

Legehjul er et underholdningsredskab til smartphone, PC og tablet, og kan downloades til iOS via App Store eller til Android gennem Google Play.

Skoler, børnehaver og andre relevante uddannelsesinstitutioner tilgår Legehjul via abonnement.

 

Forudsætninger for adgang til Legehjul

For at kunne benytte Legehjul, skal du bruge en smartphone, PC eller tablet, der er kompatibel med Legehjul, og hvorfra der er internetadgang.

 

Dataindsamling i forbindelse med brug af Legehjul

Legehjul indsamler ikke personlige og identificerbare oplysninger fra brugerne. De indsamlede data bliver udelukkende brugt til at føre statistik over brugen af Legehjul. Dette gælder for eksempel data omkring brugen af Legehjul og tekniske oplysninger om eksempelvis type af device og dit operativsystem.

 

Mail

Når du vælger at bruge “tip” funktionen i Legehjul, garanterer vi at vi ikke videregiver nogle af de oplysninger om dig, som du giver til os. Og alle mails bliver besvaret 1 gang. Oplysninger og mailadresser vil ikke blive benyttet derudover. Dette gælder også alle mails indsendt via hjemmesiden legehjul,dk eller ved brug af kontaktformularen. Alle mails slettes inden for 12 måneder.

 

Kamera

Ved brug af Appen:

Vil du tilføje en video til din egen leg i Legehjul, vil Legehjul anmode dig om adgang til dit kamera. Videomateriale bliver udelukkende gemt til Legehjul på din telefon eller tablet, og vil ikke blive benyttet derudover. Du kan til enhver tid selv slette gemte videoer fra Legehjul.

Ved brug af Legehjul på PC:

I Legehjul version 2.0 og fremad, giver Legehjul jer mulighed for, i web versionen, at uploade egne videoer til brug på Legehjul. Derfor bør man være opmærksom på følgende:

• At materialet bliver uploadet på vores server og kun kan tilgås med brug af adgangskode.

• At upload sker til internt brug og kun ved brug af en adgangskode.

• At skolen til enhver tid kan slette filmen fra serveren igen.

• At Legehjul, ved upload af filmen, ikke har fået rettigheder til det uploadede. Alle rettigheder over materialet bliver således hos skolen.

• At alle uploadede videoer, gennemgås én gang årligt og slettes såfremt I ikke reagerer på tidligere fremsendte mail. Gennemgang og udsending af mails, vil ske ca. juni/juli måned.

Ved upload af film, forpligter skolens sig til at overholde gældende lovgivning, med hensyn til samtykke fra de involverede børns forældre. Det er derfor skolens eller institutionens ansvar, at indhente og opbevare det fornødne samtykke. Legehjul forbeholder retten til at slette materiale, såfremt der er mistanke om, at materialet er uploadet i strid med gældende lovgivning, er anstødeligt eller krænkende af en art. Sletning vil ske uden forvarsel. I værste fald kan pågældende institutionsnr. blive udelukket for brugen af Legehjul i en kortere eller længere periode uden beløbsmæssigt erstatning til følge.

Henvendelser og spørgsmål kan rettes til kontakt@legehjul.dk

 

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies. Disse bruges til trafikmåling og besøgsstatistik. Dette bruger vi for at kunne optimere vores hjemmeside, så vi altid kan give vores besøgende adgang til den mest relevante information.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet og app bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Denne fil bruges til at huske din computer i forbindelse med besøgsstatistik på vores hjemmeside. Cookien indeholder ingen personlige oplysninger om dig, og den er ikke et program, så den kan ikke indeholde virus eller andet skadeligt software. Den indeholder blot informationer om at du har besøgt vores hjemmeside, og indeholder en unikt ID-kode, så vores statistiksystem kan genkende dig, hvis du besøger vores hjemmesiden igen.

Cookien indeholder også information om at du har fået vist en popup med denne information. Og den holder samtidig styr på, at du evt. på et andet tidspunkt får vist en kampagne-popup på vores hjemmeside. Så når du lukker kampagne-popup’en, vil du ikke få den vist igen, da cookien indeholder information om at du har fået vist kampagnen.

 

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kontaktformular, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhed, adresse, brugernavn (UNI-Login) og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Legehjul, skal du rette henvendelse på kontakt@legehjul.dk eller telefon 2993 7427. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Applikationen udbydes af

NORMA v/ Kim Nørgaard
Østerhøjvej 15B, st.
2750 Ballerup

CVR-nr.: 25043952

Sidst opdateret 20-08-2018