Bestil adgang til Legehjul

Team member
Manja Fie Molbæk
Lege- og bevægelseskonsulent
Tage endelig fat i os, hvis du har spørgsmål inden du bestiller dit abonnement.
Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Mail: manja@legehjul.dk | mobil: 4058 7807
Et værktøj, der får dig til at shine.

Du mangler kun at udfylde felterne og så er der adgang.

For at få personlig adgang til Legehjulet, enten via computer eller APP, skal du først bestille et abonnement. Herefter har du adgang til VERDENS BEDSTE redskab til arbejdet med trivsel, leg og bevægelse. En digital platform, der både virker på din smartphone, iPad, computer eller på smartboardet. Bestil allerede i dag og få adgang til over 100 lege og aktiviteter. Kategorier med aktiv undervisning, inspiration til ude-leg og hvis du arbejder med de 17 verdensmål har vi også lavet materiale til det. Alle lege og aktiviteter har let forstålige videoforklaring til.

 

Bestil adgang med det samme. Når du har udfyldt formularen, har du adgang med det samme, med din nye personlige adgangskode. Der går typisk op til 48 timer før, din bank trækker det første beløb for abonnementet. Husk, at du altid nemt kan opsige dit abonnement igen. Du logger blot ind på “din side”. Derinde kan du administre dit abonnement. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi.

 

Rigtig god fornøjelse med Legehjulet.

Personligt abonnement
Personlig adgang til en verden af lege
KR49 /pr. md
Simple og intuitiv redskab til undervisningen
  • Ingen binding
  • Log på med personlig Login
  • Minimal forberedelsestid
  • App, web og tablet
  • Til trivselsarbejdet, leg og bevægelse
  • Verdensmål i bevægelse (forløb)
  • Til den aktive undervisning
  • Løbende opdatering, nye lege m.m.
  • Support 24/7 pr. mail og telefon

     

Trine Hove KristensenThomas HøgstedSigne BlakøThor StorgaardJane HoferRikke Pal
Som lærer i indskolingen bruger jeg meget tid på at styrke fællesskabet og det sociale liv i klassen. Legen er en så central del i dette, og i den forbindelse er jeg flittig bruger af Legehjul. Legehjul er en indbydende app, hvor små filmklip guider børnene gennem legene, hvor regler, roller mm. forklares. Det er meget nemt at gå og overskueligt for børnene. Store klapsalver herfra og vi er glade for at hele kommunen har haft adgang siden 2016.
Trine Hove Kristensen
lærer Byskovskolen afd. Asgård i Ringsted
Jeg synes Legehjul er en rigtig måde at få ”brainbreaks” ind i sin undervisning på. Når vi har dobbeltlektion f.eks. i matematik er det en god måde, lige at bryde op og bruge hovedet på noget andet. Det skaber samvær, godt humør og eleverne er altid klart til at arbejdere videre bagefter. Man behøver ikke have en masse iPads og til en mindre folkeskoleklasse er det et rigtigt godt redskab for mig.
Thomas Høgsted
lærer og læringsvejleder i Aalborg
Vi er glade for at lege, og jeg har prøvet Legehjulet af på følgende klassetrin 2. klasse, 5. klasse, 7. klasse og 8. klasse. Det er super godt med videoforklaringer. Det er meget nemt for eleverne at forstå regler m.v., når de forklares sammen med det visuelle. ”Vendespil” elsker de i indskolingen. De har også selv opfundet nye versioner af legen. Også i musikundervisningen har vi brugt Legehjulet en del gange. At kunne overføre legene til sprogtimer er helt suveræn. Det er dejligt med de faglige mål m.v.
Signe Blakø
lærer Peder Lykke Skolen
Legehjul er et meget inspirerende og brugbart værktøj, både som fagperson og som familiefar. Som fagperson er Legehjul en reminder om hvor vigtig legen er og hvor vigtigt det er at huske legens værdier. Derudover er det en god inspiration til nye ideer i arbejdet med børn og bevægelse. Legehjul har ændret mit mindset omkring legen. Så Legehjul er særdeles relevant og brugbart både som fagperson og privatperson.
Thor Storgaard
Leg og bevægelseskonsulent, Gladsaxe Kommune
Jeg har benyttet Legehjulet siden mine elever gik i 2 klasse. Vi bruger det et par gange om ugen for at lege andet end at spille fodbold. Vi drejer hjulet 2 gange og så kan eleverne vælge sig ind på hvilken leg de vil lege. Det giver et godt sammenhold og dermed en god trivsel, at de alle leger sammen. Vi har endnu ikke fundet nogen lege som eleverne ikke vil lege, men naturligvis er nogle mere populære end andre. I min danskundervisning har vi brugt kims leg med staveord. Vendespil har vi brugt ret ofte både i dansk og engelsk. Eleverne elsker at spille. Her i 4 klasse har vi har brugt et par brain breaks, til nogle korte pauser, når eleverne har brug for en lille pause. Der er rigtig mange muligheder med Legehjulet som jeg prøver at udnytte, så jeg ikke selv hele tiden skal opfinde den dybe tallerken.
Jane Hofer
lærer Måløvhøj Skolen afd. Østerhøj
Som en del af vores opstart inden alle elever skulle starte i skole inviterede vi Legehjul til at lege med lærerne. Man bliver aldrig for gammel til at lege, og er der noget legen kan, så er det at ryste sammen og skabe grin. Det må man sige vores eftermiddag med Legehjul gjorde. Tak for et par skønne varme timer.
Rikke Pal
Afdelingsleder, indskolingen - Kolding Realskole

Faktureringsoplysninger

Yderligere information

Din ordre

Produkt
Antal
Total
×
Personligt abonnement
1
49,00 DKK / måned
I alt i kurv 49,00 DKK
I alt 49,00 DKK
Abonnement
Subtotal 49,00 DKK / måned
Abonnement i alt 49,00 DKK / måned
Næste betaling: juli 20, 2024

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.