Børn der leger, lærer bedre

Legehjul lægger stor vægt på at bruge det digitale som springbræt til den aktive og sociale leg, og på at få integreret aktivitet, bevægelse og leg i både undervisningen og i frikvarteret. Få inspiration til at arbejde med ordklasser (Bankebøf), faglige mål (Boldkamp), tabeltræning, kroppen, fysik/kemi (Ståtrold), stavelser, 10’er tal og meget mere på en sjov, aktiv og legende måde.

Med funktionen ”optag selv” er det muligt for jer at filme og uploade egne lege og dele dem internt i et lukket system. En oplagt mulighed for at inddrage eleverne og sætte gang i et større projekt med digitalt islæt. Så sæt fokus på kreativiteten og lad dem opfinde, optage, klippe, redigere og lægge speaks på, så de kan lave deres helt eget personlige bibliotek i Legehjul.

Vi anbefaler Legehjul

Team member

Thor Storgaard

Leg og bevægelseskonsulent, Gladsaxe Kommune
Legehjul er et meget inspirerende og brugbart værktøj, både som fagperson og som familiefar. Som fagperson er Legehjul en reminder om hvor vigtig legen er og hvor vigtigt det er at huske legens værdier. Derudover er det en god inspiration til nye ideer i arbejdet med børn og bevægelse. Som privatperson har jeg brugt legen i mange sammenhænge med inspiration fra Legehjul, både til fødselsdage på tværs af generationer, til herrearrangementer og selv juleaften har jeg taget lege med ind. Legehjul har ændret mit mindset omkring legen. Så Legehjul er særdeles relevant og brugbart både som fagperson og privatperson.
Team member

Trine Hove Kristensen

lærer Byskovskolen afd. Asgård
Som lærer i indskolingen bruger jeg meget tid på at styrke fællesskabet og det sociale liv i klassen. Legen er en så central del i dette, og i den forbindelse er jeg flittig bruger af Legehjul. Legehjul er en indbydende app, hvor små filmklip guider børnene gennem legene, hvor regler, roller mm. forklares. Det er meget nemt at gå og overskueligt for børnene. Store klapsalver herfra.
Team member

Janne Schwaner

skoler, Institutioner og Kultur Ballerup Kommune
”Det er ”legende” let at anbefale LEGEHJUL -­ man kan jo ikke lege for meget. LEGEHJUL er i al sin enkelhed genial, det er nemt at gå til, det er sjovt, og ikke mindst skaber LEGEHJUL fællesskaber. Leg er fuldstændig central for vores udvikling og velbefindende. Så kom bare i gang med at lege!”
Team member

Thomas Høgsted

lærer og læringsvejleder i Aalborg
Jeg synes Legehjul er en rigtig måde at få ”brainbreaks” ind i sin undervisning på. Når vi har dobbeltlektion f.eks. i matematik er det en god måde, lige at bryde op og bruge hovedet på noget andet. Det skaber samvær, godt humør og eleverne er altid klart til at arbejdere videre bagefter. Man behøver ikke have en masse iPads og til en mindre folkeskoleklasse er det et rigtigt godt redskab for mig.
Team member

Karina Hay

uddannet pædagog og mor til Maria 3 år, Sarah 7 år, Mikkel 10 år
Legehjul har givet os legen tilbage. Nu er legen altid lige ved hånden. Ingen børn der smutter væk, fordi begejstringen og det fælles fokus er der fra begyndelsen. Børnene kommer selv og spørger, ”skal vi ikke dreje en leg?”. Det har altid været sjovt, udfordrende og fantastisk nærværende. Som forældre har vi også fået leget nogle nye lege, som vi slet ikke kendte eller måske havde vi bare glemt alt om. Kan helt sikkert anbefale Legehjul til alle, fordi det er så simpelt men giver så meget - Det kræver kun at man har lyst til at turde lege igen.
Få adgang nu!
LEGEHJUL abonnement
KR3990 /ex. moms
  • 12 mdr. adgang pr. skole / institution
  • Fri adgang for lærere, pædagoger og elever
  • opstartsmøde ude hos Jer
  • Understøtter Uvm's krav til 45 min. bevægelse
  • Hjælp til UUV timerne
  • Inspiration til arbejdet med trivselsmål
  • Minimal forberedelsestid
  • Løbende opdateringer, nye lege m.m.

Vil du høre mere?

Udfyld felterne og vi kontakter dig i dag. Du er også velkommen til at ringe til os på 29 93 74 27 og høre om hvordan i kan få adgang til Legehjul

Leg styrker indlæringen

Vi ved i dag at fysisk aktive børn klarer sig bedre på mange parametre, de har lettere ved at sidde stille i klasseværelset, de præsterer bedre i skolen, de har mere selvtillid og klarer sig bedre socialt og mentalt. Børns kognitive evner har meget gavn af fysisk aktive lege, fordi det øger deres indlæringsevne, opmærksomhed og intellektuelle færdigheder. På den måde kan legehjulet hjælpe børnene til at klare sig bedre både mentalt, socialt og fagligt.

Derfor er Legehjul godt

Legehjul er et brugervenligt og alsidigt værktøj der kan hjælpe skoler og institutioner til at øge trivslen blandt børnene. Børns leg er livsvigtig og fuldstændig central for deres udvikling. For leg gør børn: Robuste ⋅ Kreative ⋅ Nysgerrige ⋅ Innovative ⋅ Sociale

Kæmpe bibliotek der hele tiden udvides

Legehjul indeholder et stort legebibliotek med mange forskellige lege, både gamle og nye. Der er videoforklaringer til legene, så man behøver ikke have forudgående viden. Der er store fordele ved at købe vores pakker, da de også kan bruges af børnene udenfor skolen og institutionen, på den måde kan Legehjul inspirere til at de tager legene med hjem og fortsætte aktiviteterne. Flere undersøgelser har også vist at graden af mobning reduceres i takt med at man bevæger sig i skolen.