Bestil adgang til Legehjulet for hele skolen

Du mangler kun at udfylde felterne og så er der adgang.

For at få adgang til Legehjulet skal du først bestille et abonnement. Dette gøres nemt her på siden, ved at udfylde formularen og tryk “Bestil” nederst på siden.

 

Hvilket abonnement skal du vælge?
  • Vælg “Stort” abonnement, hvis elevtallet på skolen er over 300 elever.
  • Vælg “Lille” abonnement, hvis elevtallet på skolen er under 300 elever.

Vi opretter adgang i løbet af 24 timer, fra vi modtager din anmodning. Efterfølgende modtager du en ordrebekræftelse via den oplyste e-mail.

Faktura sendes til oplyste EAN nummer. Bemærk, at der er åbnet for adgang ved udsendelse af ordrebekræftelse.

I mailen, vi sender ud, er der også et link til manualen samt en hurtigt “sådan kommer du i gang” guide.

Abonnementet løber i 12 mdr. fra bestillingsdato, med mindre andet er aftalt

læs betingelser

Trine Hove KristensenThomas HøgstedSigne BlakøThor StorgaardJane Hofer
Som lærer i indskolingen bruger jeg meget tid på at styrke fællesskabet og det sociale liv i klassen. Legen er en så central del i dette, og i den forbindelse er jeg flittig bruger af Legehjul. Legehjul er en indbydende app, hvor små filmklip guider børnene gennem legene, hvor regler, roller mm. forklares. Det er meget nemt at gå og overskueligt for børnene. Store klapsalver herfra og vi er glade for at hele kommunen har haft adgang siden 2016
Trine Hove Kristensen
lærer Byskovskolen afd. Asgård i Ringsted
Jeg synes Legehjul er en rigtig måde at få ”brainbreaks” ind i sin undervisning på. Når vi har dobbeltlektion f.eks. i matematik er det en god måde, lige at bryde op og bruge hovedet på noget andet. Det skaber samvær, godt humør og eleverne er altid klart til at arbejdere videre bagefter. Man behøver ikke have en masse iPads og til en mindre folkeskoleklasse er det et rigtigt godt redskab for mig.
Thomas Høgsted
lærer og læringsvejleder i Aalborg
Vi er glade for at lege, og jeg har prøvet Legehjulet af på følgende klassetrin 2. klasse, 5. klasse, 7. klasse og 8. klasse. Det er super godt med videoforklaringer. Det er meget nemt for eleverne at forstå regler m.v., når de forklares sammen med det visuelle. ”Vendespil” elsker de i indskolingen. De har også selv opfundet nye versioner af legen. Også i musikundervisningen har vi brugt Legehjulet en del gange. At kunne overføre legene til sprogtimer er helt suveræn. Det er dejligt med de faglige mål m.v.
Signe Blakø
lærer Peder Lykke Skolen
Legehjul er et meget inspirerende og brugbart værktøj, både som fagperson og som familiefar. Som fagperson er Legehjul en reminder om hvor vigtig legen er og hvor vigtigt det er at huske legens værdier. Derudover er det en god inspiration til nye ideer i arbejdet med børn og bevægelse. Legehjul har ændret mit mindset omkring legen. Så Legehjul er særdeles relevant og brugbart både som fagperson og privatperson.
Thor Storgaard
Leg og bevægelseskonsulent, Gladsaxe Kommune
Jeg har benyttet Legehjulet siden mine elever gik i 2 klasse. Vi bruger det et par gange om ugen for at lege andet end at spille fodbold. Vi drejer hjulet 2 gange og så kan eleverne vælge sig ind på hvilken leg de vil lege. Det giver et godt sammenhold og dermed en god trivsel, at de alle leger sammen. Vi har endnu ikke fundet nogen lege som eleverne ikke vil lege, men naturligvis er nogle mere populære end andre. I min danskundervisning har vi brugt kims leg med staveord. Vendespil har vi brugt ret ofte både i dansk og engelsk. Eleverne elsker at spille. Her i 4 klasse har vi har brugt et par brain breaks, til nogle korte pauser, når eleverne har brug for en lille pause. Der er rigtig mange muligheder med Legehjulet som jeg prøver at udnytte, så jeg ikke selv hele tiden skal opfinde den dybe tallerken.
Jane Hofer
lærer Måløvhøj Skolen afd. Østerhøj
Manja Fie Molbæk
Lege- og bevægelseskonsulent
Tage endelig fat i os, hvis du har spørgsmål inden du bestiller dit abonnement.
Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Mail: manja@legehjul.dk | mobil: 4058 7807
Team member

    Vælg abonnement:
    Lille abn.Stort abn.