Sæbekassebil Byg og Ræs

Konceptet er super simpelt, vi leverer materialer, værktøj, inspiration og kyndig byggevejledning til nogle fede timer, hvor det eneste I skal have fokus på er at bygge den fedeste, hurtigste og mest pimpede sæbekassebil. Når alle sæbekassebiler er færdige, slutter vi dagen af med et vaske ægte sæbekasseløb.

Sæbekassebil byg og ræs er et fantastisk koncept til personaledagen, som teambuilding, familiedag i firmaet, som arrangement på villavejen, i grundejerforeningen, som temauge i skolerene, SFO’erne, i idrætsforeninger, byfester m.m. Alle sæbekassebiler der bygges, er jeres når dagen er omme, på den måde kan I få glæde af Sæbekassebilerne igen og igen.

 

Konceptet:         

En dag med Sæbekassebil byg og ræs varer typisk 3-5 timer afhængig af antal der deltager, jeres byggeambitioner og tid afsat til præmier og Ræs. Er I et firma der bygger, vil det være oplagt at Sæbekassebilerne udstyres med firmalogoer i en eller anden form.

Vi har ALT med inkl. hjelme.

Vi garanterer, at I får en udfordrende dag med fokus på samarbejde, kreativitet, skaberkraft, fuldt drøn på, sved på panden og latter.

Ønsker I at høre mere om, hvordan I kan få os på besøg, hvad det koster og hvad det kræver – så skriv eller ring.  Imellem tiden kan I se denne flotte film, som vi fik lavet, da vi sidst arrangerede en fantastisk dag med Sæbekassebil byg og ræs..

 

Priser fra kr. 300,- pr. deltager:

Da hvert arrangement er unikt både i størrelse, antallet af deltager og location, kan det være svært at kommer med en pris. Vi kan skalere op og ned alt efter, hvad jeres ønsker er. Det vigtigste for os er, at vi indgår dialogen om jeres kommende event og skræddersyr det mest fantastiske dag, sammen med jer. (alle priser er ex moms og evt. transporttillæg)

 

Vi har blandt andet været på VIG festival, stået for lege underholdningen til Copenhagen Bike Show (2016 + 2017 + 2018). Vi har leget med en masse børn til Dacia Picnic på Egeskov Slot, været forbi Køge FestugeHerlev Festuge og Mørkhøj Byfest for at nævne et par events, hvor vi har rullet vores legende set-up ud. Vi har tidligere arrangeret Store Legedag på Israels Plads i København. I sommeren 2020 havde Hvidovre Kommune booket os til sommerferie aktivitet, til stor morskab for alle de deltagende børn (og voksne)

 

Vi glæder os til at høre fra jer