Byg sæbekassebiler sammen med dine kolleger

Magnus ChristensenLouise Wagner LarsenDitte TrebbienRikke Nøhr
Vi var en stor flok smede der havde bestilt Legehjul.dk Og da det blev præsenteret, var der en vis skepsis. Men ALLE i selskabet syntes det var kanon sjovt! En klar anbefaling herfra.
Magnus Christensen
Værkfører og medejer Kildemosen Smedie & Maskinfabrik
“Det har simpelthen været den bedste og sjoveste team-dag, vi længe har deltaget i, sagde en af mine kollegaer efter at vi havde besøg af holdet bag Legehjul. Vi skulle, på 3 timer i forskellige hold, bygge sæbekassebiler og køre ræs til sidst. Og det var bare en helt fantastik dag, som vi sent vil glemme. Mine varmeste anbefalinger herfra."
Louise Wagner Larsen
Økonomiansvarlig Klintegården Frederikssund Kommune
Jeg skulle stå for et personalearrengement på mit arbejde og jeg faldt over muligheden for at lave sæbekassebiler. Kim var nem at få en aftale i hus med, og forventningerne var høje da han mødte op og præsenterede programmet og vi var ikke skuffede! Vi fik lavet 4 sæbekassebiler og vi fik lavet et lille ræs ude foran arbejdspladsen. Vi grinede, hyggede (og hvinede under ræset) og vi gik alle derfra meget glade og positive! Alle 4 sæbekassebiler står nu ved et par af mine kollegaer og bliver brugt af deres børn. Jeg kan kun anbefale Kim og hans sæbekassebiler til jeres næste personalearrengement. Det var en kæmpe succes hele vejen igennem og det kan vi takke Kim for.
Ditte Trebbien
Friis Optik, Horsens
Det var en kæmpe fornøjelse at samarbejde med jer! Vi har simpelthen fået så mange ros for arrangement, som jeg hermed giver videre til jer. Jeg sender klart en anbefaling jeres vej OG vi har allerede givet kontaktinfo videre på baggrund af de 2 linkedin opslag der har været.
Rikke Nøhr
Janssen - Senior Brand Manager, CVTL Dermatology / Rheumatology
Konceptet er super simpelt

vi leverer materialer, værktøj, inspiration og kyndig byggevejledning til nogle fede timer, hvor det eneste I skal have fokus på er at bygge den fedeste, hurtigste og mest pimpede sæbekassebil. Når alle sæbekassebiler er færdige, slutter vi dagen af med et vaske ægte sæbekasseløb.

Sæbekassebil byg og ræs er et fantastisk koncept til jeres næste firmaarrangement, til personaledagen, som teambuilding eller måske som en familiedag i firmaet.

Vi holder til på Sjælland, men fortvivl ikke, for vi kører gerne til Fyn, Jylland eller hvorhenne I måtte holde til med jeres virksomhed.

Konceptet:         

En dag med Sæbekassebil byg og ræs varer typisk 2-3 timer afhængig af antal der deltager, jeres byggeambitioner og tid afsat til præmier og Ræs. Er I et firma der bygger, vil det være oplagt at Sæbekassebilerne udstyres med firmalogoer i en eller anden form.

Vi har ALT med inkl. hjelme.

Vi garanterer, at I får en udfordrende dag med fokus på samarbejde, kreativitet, skaberkraft, fuldt drøn på, sved på panden og latter.

Ønsker I at høre mere om, hvordan I kan få os på besøg, hvad det koster og hvad det kræver – så skriv eller ring.

Da hvert arrangement er unikt både i størrelse, antallet af deltager og location, kan det være svært at kommer med en pris. Vi kan skalere op og ned alt efter, hvad jeres ønsker er. Det vigtigste for os er, at vi indgår dialogen om jeres kommende event og skræddersyr den mest fantastiske dag, sammen med jer.

Vi glæder os til at høre fra jer
Team member
Kim Nørgaard
Indehaver
Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål angående Sæbekassebil Byg & Ræs
Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Mail: kim@legehjul.dk | mobil: 2993 7427