Byg sæbekassebiler sammen med dine kolleger

Konceptet er super simpelt, vi leverer materialer, værktøj, inspiration og kyndig byggevejledning til nogle fede timer, hvor det eneste I skal have fokus på er at bygge den fedeste, hurtigste og mest pimpede sæbekassebil. Når alle sæbekassebiler er færdige, slutter vi dagen af med et vaske ægte sæbekasseløb.

Sæbekassebil byg og ræs er et fantastisk koncept til jeres næste firmaarrangement, til personaledagen, som teambuilding eller måske som en familiedag i firmaet.

Vi holder til på Sjælland, men fortvivl ikke, for vi kører gerne til Fyn, Jylland eller hvorhenne I måtte holde til med jeres virksomhed.

Louise Wagner Larsen
Økonomiansvarlig Klintegården Frederikssund Kommune
“Det har simpelthen været den bedste og sjoveste team-dag, vi længe har deltaget i, sagde en af mine kollegaer efter at vi havde besøg af holdet bag Legehjul. Vi skulle, på 3 timer i forskellige hold, bygge sæbekassebiler og køre ræs til sidst. Og det var bare en helt fantastik dag, som vi sent vil glemme. Mine varmeste anbefalinger herfra."
Testimonial by Louise Wagner Larsen
Konceptet:         

En dag med Sæbekassebil byg og ræs varer typisk 2-3 timer afhængig af antal der deltager, jeres byggeambitioner og tid afsat til præmier og Ræs. Er I et firma der bygger, vil det være oplagt at Sæbekassebilerne udstyres med firmalogoer i en eller anden form.

Vi har ALT med inkl. hjelme.

Vi garanterer, at I får en udfordrende dag med fokus på samarbejde, kreativitet, skaberkraft, fuldt drøn på, sved på panden og latter.

Ønsker I at høre mere om, hvordan I kan få os på besøg, hvad det koster og hvad det kræver – så skriv eller ring.

 

Priser fra kr. 375,- pr. deltager:

Da hvert arrangement er unikt både i størrelse, antallet af deltager og location, kan det være svært at kommer med en pris. Vi kan skalere op og ned alt efter, hvad jeres ønsker er. Det vigtigste for os er, at vi indgår dialogen om jeres kommende event og skræddersyr det mest fantastiske dag, sammen med jer. (alle priser er ex moms og evt. transporttillæg)

Vi glæder os til at høre fra jer
Team member
Kim Nørgaard
Indehaver
Tage endelig fat i os, hvis du har spørgsmål angående Sæbekassebil Byg & Ræs
Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Mail: kim@legehjul.dk | mobil: 2993 7427