Leverandør:

NORMA v/ Kim Nørgaard
Østerhøjvej 15B, st
2750 Ballerup
CVR. Nr.: 25043952

Email: kontakt@legehjul.dk

 

NORMA v/ Kim Nørgaard er ejer og Legehjul driver virksomheden.

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet. Kvittering for trækket tilsendes pr. email. Vi tager imod Dankort, VISA, Mastercard samt MobilePay.

 

Personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Legehjul forbeholder sig retten til at lukke for adgangen, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

 

Brugsaftale

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig. Derfor er det ikke tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Køb af et online-produkt hos Legehjul inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan tilgås ubegrænset efter køb, så længe benyttelsen sker af dig som licensejer.

 

Abonnement

Når du tegner et abonnement giver du samtykke til at modtage vigtige e-mails vedr. hvordan du benytter dit abonnement. For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode forud.
Kvittering for trækket tilsendes pr. email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at annullere aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at klikke på linket.

Du kan også skrive til kontakt@legehjul.dk for at afmelde.

 

Opsigelse

Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Et abonnement til Legehjul er uden binding, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement via link i bunden af dine mail kvitteringer.

Alternativt skal du opsige dit abonnement ved henvendelse til Legehjul.

Ved opsigelse af abonnementet inden den periode er udløbet, for hvilken der er trukket betaling på det angivne betalingskort, fortsætter abonnementet uændret indtil periodens udløb.

Legehjul forbeholder sig ret til at suspendere eller afbryde adgangen til platformen uden varsel, såfremt dine handlinger eller brug af platformen udgør en væsentlig overtrædelse af denne aftale og/eller udgør en sikkerhedsrisiko.

 

Levering af digitale produkter

Efter du har købt et online produkt hos Legehjul, modtager du en e-mail til din opgivne mail adresse. Her finder du information om, hvordan du let logger ind og kommer i gang. Mailen udsendes normalt indenfor få minutter. Hvis du ved en fejl har indtastet en forkert mail adresse (slåfejl) modtager du ingen mail. Kontakt i så fald Legehjul, så hjælper vi dig med at få adgang.

 

Rettigheder

Alt indhold i Legehjul er omfattet af loven om ophavsret. Det er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Legehjul.

 

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din faktura og du har fået adgang til Legehjul. Ved køb af online produkter fraskriver du dig derfor de normale 14 dages returret. På Legehjul’s digitale produkter, er der således ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven.

 

Online Betaling

Online betalingen er formidlet af Quickpay og Nets

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetode, du anvender.

Indgår du et abonnement eller en ratebetaling vil du efter hver kommende trækning på kortet få tilsendt en kvittering på e-mail, samt instrukser i, hvordan du skifter det betalingskort du angiver til aftalen.

Har du spørgsmål til selve handlen og dens vilkår skal den rettes til Legehjul

 

Læs også vores generelle betingelser https://www.legehjul.dk/generelle-betingelser

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Legehjul på mail: kontakt@legehjul.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk