Aabenraa Kommune sætter fokus på FN’s Verdensmål, sammen med os

Leg og læring med FN’s Verdensmål” er et projekt, hvor Legehjul i samarbejde med Let Leg og PUC Aabenraa, skal udvikle inspirerende, nærværende og involverende undervisningsmateriale baseret på læring, leg og bevægelse. I projektet skal elever i Aabenraa lære om FN’s Verdensmål med fokus på nr. 3, som handler om sundhed og trivsel.

Det er et projekt, hvor elever er med til at udvikle undervisningsmateriale baseret på læring, leg og bevægelse. Undervisningsmaterialet skal både bruges til at arbejde med egen trivsel og styrke viden om FN’s verdensmål.

Frem til sommeren 2025 vil vi f.eks. arbejde med viden om verdensmål, trivselskorps, elevløfter, udfordringer og lave trivselsaktioner. Sammen skal vi også teste og udvikle undervisningsmateriale, både fysisk og digitalt, som sætter trivselsarbejdet på skoleskemaet.

Et projekt med hensigt at give elevernes læringsmotivation et boost, samt øge trivslen og indgyde til handlekraft. Forankret i en viden om, at det eleverne gør for sig selv, andre og samfundet, kan gøre en forskel lokalt, nationalt og globalt.

Image module

Nyheder

15.03.2024: Hele projektet er kommet på web.

Trivselsaktioner

Den første trivselsaktion sættes igang 19. marts 2024

Workshops

07.05.2024: 2. workshop

19.03.2024: Workshop

Image module